Back to the main page
Can't find the answer? Ask
Submit Articles
Publish your articles and reach thousands of readers worldwide.
Publish
■ Welcome Guest, LogIn
■ Login with 
Category : Computers & Internet | Posted by : Rayancaleb | Posted on : 4/5/2018 | Updated on : 4/5/2018
Keywords : system, had, one, headset, working, while, razer, hi, old, brought, megalodon, have, fine, was, new, isn
Razer Megalodon headset not playing sound
 Hi,

I've had my megalodon headset for a while now, but have recently brought a new computer. The headset was working fine on my old system but isn't working on my new one. When I plugged the device in it was detected fine, and it says that the headset is my default playback device, yet no sound plays through google chrome or iTunes.
Interesting point: Attempting to play a song through iTunes results in the song staying at 0.00seconds, sound plays through the speakers when I unplug the headset. I have the headset plugged into a 3.0 front USB port?

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-
http://www.tomsguide.com/forum/60751-6-razer-megalodon-headset-playing-sound
Promotional video production agency

Thanks

You have an answer to this question?
Answer this question as a guest or ( Login / Create an account )
Full name : e-mail :  * will not be displayed
Retype the picture text
Send your Answer

Other languages : Verkus in English English, Verkus en Français Français. Terms of use | Privacy Policy | Help © Verkus 2008-2010, All rights reserved.